Copenhagen Yarn Crawl 2017

cph-yarn-crawl-logo1

Kom med til en dag fyldt med hygge, garn, kaffe og kage!

Hvad er Copenhagen Yarn Crawl?

Copenhagen Yarn Crawl fandt sted for første gang i 2016 og det har været en stor succes. Vi har hygget hele dagen og derfor skal det selvfølgelig gentages i 2017.

Vi starter om morgen og besøger et par forskellige garnbutikker sammen i løbet af formiddagen (lidt ligesom en pub crawl, bare med garnbutikker 🙂 ).

Når vores ben er trætte, vores maver rumler og vores fingre kriller for endelig at kunne komme i gang med at strikke, afslutter vi dagen med et par timers hygge, snak og ikke mindst strik på Kølsters Tolv Haner på Nørrebro. Her vil der være mulighed for at bestille noget mad, kaffe og kage.

I år vil der være en overraskelse for alle dem, der ikke er så heldig at få en plads til selve yarn crawl. Læs mere længere ned.

 Program

Hvornår: Lørdag den 18. november 2017, kl.9:00
Pris: Gratis (OBS: Kræver dog tilmelding)

 

g-uld folkene

1. stop: Vi mødes foran [G]uld’s pop-up shop kl.9 (Teglgårdsstræde 7a-7b). Jeg behøver ikke forklare yderligere, hvem Anne, Daniel og Louise er og hvad for noget fantastisk lækkert garn de har, vel?
De tre åbner butikken kun for os kl.9, giver en introduktion til deres garn eventyr og så kan vi gå i gang med at gramse garn.

 

 

sommerfuglen facade

2. stop: Én af Københavns ældste og lækreste garnbutikker er Sommerfuglen ved Vandkunsten. Dette er vores andet stop og det skønne team står klar til at tage imod os omkring kl.10. Jeg har lidt svært ved at tro at der stadig findes folk, som ikke endnu har skænket Sommerfuglen et besøg, men skulle det være tilfældet, så kan du glæde dig til et kæmpe og lækkert sortiment af en masse forskellige garnsorter og -kvaliteter.

 

nicoline_garn_logo

3. stop: Jeg er meget glad for at kunne annoncere at vi også skal forbi min lokale garnpusher Nicoline Garn i år. Jeg tror, at det er her, jeg har købt mine første nøgler garn, da jeg kom til Danmark for efterhånden mange år siden. Dengang solgte de stadig stof og sygrej. I dag er det en rendyrket strikkefornøjelse man finder på Fyensgade.

 

kolsters-tolv-haner4. stop: Og så må det være tid til at slå os ned med alle vores garnindkøb, spise lidt, strikke og snakke.
Hos Kølsters vil der være mulighed for at købe en sandwich el. lign. og kaffe og give benene en pause. Her er så hyggeligt!

 

En overraskelse mere

Hvis du ikke er så heldig at få en plads til yarn crawl’en: Fortvivl ikke!

I år kan du nemlig alligevel være med – i hvert fald til en del af dagens event.
Vi er så heldig at følgende webshops kommer og har stand hos Kølsters Tolv Haner fra kl.10-14. Her er ALLE velkomne til at komme forbi og gramse garn fra forhandlere, der ellers kun har webshop.

Frisenvang

Kaos Yarn

Scandinavian Handdyed

Uld & Co.

En unik mulighed for at opleve deres garn, snakke med producenterne og så er man jo velkommen til at sætte sig ned og hav et par hyggelige stunder med en kop kaffe etc. og strikke lidt. Nøj, jeg glæder mig!

Tilmelding

Vil du gerne med? Så tilmeld dig straks, da der kun er 20 pladser. Tilmeldingen er åben søndag den 29. oktober fra kl.10-13. Efterfølgende bliver der udvalgt 20 deltagere blandt alle tilmeldinger. Disse 20 personer får besked i løbet af aftenen om at de har fået en plads til årets Copenhagen Yarn Crawl.

Alle dem, der ikke har fået nogen plads, kommer automatisk på ventelisten og er selvfølgelig velkomne til at komme forbi Kølsters Tolv Haner, hvor de ovennævnte webshops har stand fra kl.10-14.

OBS: Du er først tilmeldt, hvis du modtager en bekræftelsesmail fra mig om at du er tilmeldt (den kommer først i løbet af aftenen). Du modtager ikke nogen mail, hvis du havner på ventelisten.

 

%d bloggers like this: