Copenhagen Yarn Crawl

cph-yarn-crawl-logo1

OBS: Alle pladser er allerede optaget. Du er velkommen til at tilmelde dig, så sættes du automatisk på ventelisten og får besked, hvis der kommer et afbud.

Kom med til en dag fyldt med hygge, garn, kaffe og kage!

Hvad er Copenhagen Yarn Crawl?

Vi starter om morgen og besøger et par forskellige garnbutikker sammen (lidt ligesom en pub crawl, bare med garnbutikker 🙂 ). Én af dem åbner lidt tidligere kun for os, andre giver en lille rabat for at vi kan gå i gang med vores julegaveproduktion. Yay!

Når vores ben er trætte, vores maver rumler og vores fingre kriller for endelig at kunne komme i gang med at strikke, afslutter vi dagen med et par timers hygge, snak og ikke mindst strik på en café. Her vil der være mulighed for at bestille noget mad, kaffe og kage.

Program

Hvornår: Lørdag den 19. november 2016, kl.9:00 (sted bliver snart annonceret)
Pris: Gratis

16424516876_fb02d06404_z
1. stop: Vi mødes foran [G]uld pigernes pop-up shop kl.9 (Fredericiagade 57, 1310 København K). Jeg behøver ikke forklare yderligere, hvem Anne og Louise er og hvad for noget fantastisk lækkert garn de har, vel?
De to åbner butikken kun for os kl.9, fortæller lidt om [G]uld og har endda goodie bags og rabatkort klar til os. Say whaaat?!

Her har vi en hel time til at gramse garn, savle over de lækre farver og diskutere de julegaveprojekter vi skal strikke med [G]uld’et, før vi drager videre til det næste stop.

 

uldstedet-logo

 

2. stop: Har du været i den fineste og mest centrale garnbutik før? Så ved du, at Uldstedet ved Nørreport har et hav af lækre garnkvaliteter. Her findes – ved siden af klassiske kvalitetsgarne som Marianne Isager/Amimono & BC Garn – også nogle nye spændende mærker, som f.eks. Moeke yarns og Woolfolk. Teamet i Uldstedet arbejder i øjeblikket på nogle gode juletilbud til os – stay tuned!

 

2016-10-25-21-45-57


3. stop:
En stadig ret ny garnbutik findes på Stefansgade 47 på Nørrebro. StrikHosB åbnede i 2014 og har siden været min egen personlige stam-garnbutik.
B fører alle garnkvaliteter fra Sandnes Garn og har derudover noget økologisk bomuld fra Sydamerika. Her får du masser af lækre farver, en hyggelig snak og mulighed for at gennemgå 1001 Sandnes garnhæfter, hvis du stadig mangler inspiration for dine julegaver. B arbejder stadig på at udarbejde en julerabat til os – en opdatering følger snart.

 

kolsters-tolv-haner

4. stop: Og så må det være tid til at slå os ned med alle vores garnindkøb, spise lidt, strikke og snakke.
Hos Kølsters vil der være mulighed for at købe en sandwich og kaffe og give benene en pause.

 

Formålet med dagen er at hygge og måske endda at møde nogle nye strikkevenner. Jeg håber derfor at du har mulighed og lyst til at deltage i hele dagens program inkl. caféhygge bagefter.

 

Tilmelding

Vil du gerne med? Så tilmeld dig straks, da der kun er et begrænset antal pladser. Hvis pladserne allerede er udsolgt, ryger du automatisk på ventelisten.

OBS: Du er først tilmeldt, hvis du modtager en bekræftelsesmail fra mig om at du er tilmeldt (bekræftelserne bliver først sendt ud om aftenen, når jeg har fri fra arbejde og børn). Du modtager ikke nogen mail, hvis du lander på ventelisten.

 

Advertisements
%d bloggers like this: